«Είμαστε σε επικοινωνία με την ΤΣΣΚΑ - Δεν έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν στην EuroLeague

O GM της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτεγιούνας, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην EuroLeague, αλλά και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει η ΤΣΣΚΑ στη διοργάνωση.

«Είμαστε σε επικοινωνία με την ΤΣΣΚΑ - Δεν έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν στην EuroLeague

O Παούλιους Μοτεγιούνας είναι ο GM της Ζαλγκίρις Κάουνας, ο οποίος συνήθως όταν μιλάει, έχει να πει πράγματα με ενδιαφέρον. Σε συνέντευξή του ρωτήθηκε τόσο για τις εξελίξεις στην EuroLeague, όσο και για το "καυτό" θέμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχει συμβόλαιο, είναι από τους βασικούς πυλώνες-μετόχους της διοργάνωσης, αλλά θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα;

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Είμαστε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ. Ακόμα κι εκείνοι αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν να παίζουν στην EuroLeague».

Για τη φημολογία δημιουργίας νέας διοργάνωσης είπε: «Εξ όσων γνωρίζω, πρόκειται για fake news. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ που επιβεβαίωσαν πως δεν έχουν στο μυαλό τους τέτοιο project»

Για τον Τζόρντι Μπερτομέου που αποχωρεί, αλλά και για το επίπεδο ενότητας στην EuroLeague, σχολίασε: «Νομίζω πως βιώνουμε μια κρίση ανάμεσα στα κλαμπ και τη διοίκηση της EuroLeague. Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί λύση. Πιστεύω πως θα δοθεί στο μέλλον. Η κατάσταση είναι χαώδης.

Βλέπουμε ότι καθυστερούν να πάρουν αποφάσεις. Υπάρχει έλλειψη ηγεσίας! Η επικοινωνία δεν είναι ίδια όπως παλιά. Δεν υπάρχει ενότητα μεταξύ των κλαμπ. Τον Μάιο θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε αυτή την ενότητα. Ελπίζω να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους».