Ολυμπιακός - Μονακό: Δεν γινόταν να αλλάξει το ματς της Μεγάλης Παρασκευής

Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν να αλλάξουν τις ημερομηνίες και να αποφευχθεί το ματς της Μεγάλης Παρασκευής με Μονακό - Δεν γινόταν όμως και πήραν αρνητική απάντηση. 

Ολυμπιακός - Μονακό: Δεν γινόταν να αλλάξει το ματς της Μεγάλης Παρασκευής

Ο Ολυμπιακός φέτος επιστρέφει στα playoffs της EuroLeague. Οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Μονακό έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Τα δύο πρώτα ματς θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Game 1 θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4) και το Game 2 τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4).

Το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου για τις αναμετρήσεις είναι τεράστιο. Όπως γνωστοποίησε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσα σε 45 λεπτά έφυγαν 2.500 εισιτήρια. Υπάρχει αρκετός κόσμος, όμως, που είναι δυσαρεστημένος με το γεγονός πως το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Παρασκευή.

Και δεν έχει άδικο. Τόσο για θρησκευτικούς λόγους, όσο και για εμπορικούς (από θέμα προσέλευσης), θα μπορούσε η σειρά να μεταφερθεί. Να διεξαγόντουσαν δηλαδή τα ματς τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Πέμπτη. Υπάρχει πλήθος κόσμου που θα ήθελε να δώσει το «παρών» στο δεύτερο ματς, αλλά το γεγονός πως θα διεξαχθεί Μεγάλη Παρασκευή τους έχει δυσκολέψει. Η ζήτηση για το δεύτερο ματς είναι μικρότερη σε σχέση με το πρώτο.

Να τονίσουμε όμως πως οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν προσπάθειες για να αλλάξουν οι ημερομηνίες και τα ματς από Τετάρτη-Παρασκευή να πάνε Τρίτη-Πέμπτη. Όμως, αυτό δε γινόταν να συμβεί. Οι Πειραιώτες πήραν αρνητική απάντηση από την EuroLeague. Βλέπετε, υπάρχουν και οι άλλοι ομάδες, οι οποίες έχουν το πρόγραμμά τους και δε γινόταν να εξυπηρετηθούν όλοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο μπάσκετ Μεγάλη Παρασκευή. Είχε συμβεί το 2015 (10/4) απέναντι στη Νίζνι στο ΣΕΦ, αλλά και με τη Ζαλγκίρις (6/4) το 2018, επίσης στον Πειραιά. Μία υποσημείωση όμως. Κανένα από αυτά τα ματς δεν ήταν αναμέτρηση για τα playoffs.