Ο Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμά του!

Το όμορφο φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται και απλά ας το απολαύσουμε

Ο Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμά του!

H κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό με τον τρόπο που άρμοζε. Με μια μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και το 13-1 στο φρούριο του ΣΕΦ! Οι «ερυθρόλευκοι» κλείδωσαν την 3η θέση και θα μπορούν ακόμη και δεύτεροι εάν η Ρεάλ ηττηθεί την άλλη εβδομάδα στη Μαδρίτη απ΄ τη Μπάγερν. Οι Βαυαροί ναι μεν απόψε εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ, αλλά δεν θα είναι αδιάφοροι, καθώς θα θελήσουν να αποφύγουν την 8η θέση και τη διασταύρωση με τη Μπαρτσελόνα.

Το θέμα είναι τι θα πράξει και η Ρεάλ. Πολλές φορές έχει …μαγειρέψει αποτελέσματα και μπορεί να μη θέλει να τερματίσει 2η. Η λογική πάντως λέει ότι θα επιδιώξει τη νίκη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να παίξει με την Έφες ή τη Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός απ΄ τη μεριά του εάν βγει τελικά 3ος, το πιθανότερο είναι να πέσει με τη Μακάμπι, αλλά μην αποκλείετε να είναι 6η η …Έφες. Μπέρδεμα!

Ο Θρύλος πάντως έστειλε το μήνυμά του απόψε. Με όποιον κι αν παίξει, μπορεί να τον κερδίσει. Δεν φοβάται κανέναν, οι άλλοι πρέπει να τον φοβούνται. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και με οποιονδήποτε αντίπαλο, είναι έτοιμος να το διαφυλάξει με …νύχια και με δόντια, ώστε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου!

Στα του παιχνιδιού, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να γυρίσουν το ματς χάρη στην χαλύβδινη άμυνά τους που υποχρέωσε τη Μπαρτσελόνα σε 19 λάθη, 12 στο δεύτερο ημίχρονο! Με τις σημαντικές απουσίες των Σλούκα και Φαλ, οι Πειραιώτες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν με πάθος και αυταπάρνηση, και δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια σε καμία στιγμή.

Για να γυρίσει το ματς, μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο κόσμος. Έκτος παίκτης, έσπρωξε την ομάδα στην ανατροπή! Το ΣΕΦ θύμιζε παλιές καλές εποχές!

Εντός παρκέ ο Μακ Κίσικ με το απαράμιλλο πάθος του ήταν φοβερός, με τον Ουόκαπ να πετυχαίνει το καλάθι του αγώνα.

Το όμορφο φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται και ας μην αγχωνόμαστε για την κατάληξή του. Απλά ας το απολαύσουμε!