Πρίφτης: «Κρίμα που δεν κάναμε περισσότερες νίκες μέσα στη σεζόν, αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία»

Ικανοποιημένος για το ότι ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη χρονιά του στην EuroLeague με τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, ενώ τόνισε ότι θα ήθελε η ομάδα του να πανηγυρίσει περισσότερα θετικά αποτελέσματα μέσα στη σεζόν

Πρίφτης: «Κρίμα που δεν κάναμε περισσότερες νίκες μέσα στη σεζόν, αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με 87-86 δήλωσε σαφώς ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά και την εικόνα της ομάδας του:

«Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς, μια καλή νίκη. Είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Ήταν πολύ σημαντικό για την επίθεσή μας πως είχαμε 18 ασίστ και 5 λάθη. Επίσης, παίξαμε κάποιες καλές άμυνες. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Φυσικά, ήταν θετικό πως κλείσαμε τα εντός έδρας της φετινής Euroleague με μια ωραία νίκη. Είναι κρίμα που δεν κάναμε περισσότερες νίκες μέσα στη σεζόν. Όμως, αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία».

Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και το αν αποτελεί τονωτική αυτή η νίκη: «Οπωσδήποτε. Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη και στη ψυχολογία μας, το χρειαζόμασταν. Προφανώς και ο κόσμος που έρχεται να μας υποστηρίξει χρειάζεται μια τέτοια βραδιά. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε κάποια πράγματα, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε σωστά και να τα κάνουμε πιο συχνά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει μπροστά μας αυτή τη στιγμή».