Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Χωρίς πέντε παίκτες θα αγωνιστούν οι Γάλλοι

Πέντε απουσίες μετράει συνολικά η Βιλερμπάν ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Τι Τζέι Πάρκερ αποφάσισε να αφήσει εκτός τους παίκτες του λόγω υποχρεώσεων στις εγχώριες διοργανώσεις

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Χωρίς πέντε παίκτες θα αγωνιστούν οι Γάλλοι

Η Βιλερμπάν θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (21:00) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, μ με τον Τι Τζέι Πάρκερ να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο ροτέισον του ξεκουράζοντας σημαντικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» συνολικά πέντε παίκτες. Ο λόγος για τους Σαρλ Καουντί, Τζέιμς Γκιστ, Γουίλιαμ Χάουαρντ, Πολ Λακόμπ και Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Ο λόγος είναι πως αύριο, Σάββατο (26/3) οι Γάλλοι θα αντιμετωπίσουν την Γκραβελίν-Ντανκέρκ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο τεχνικός του συλλόγου, όπως είναι λογικό, δίνει βάση στους εγχώριους τίτλους και όχι στη Euroleague, όπου η ομάδα δεν διεκδικεί πλέον κάτι το ιδιαίτερο.

Μάλιστα αν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, τότε θα κληθεί να αγωνιστεί και την Κυριακή (27/3), πράγμα που σημαίνει πως θα δώσει τρεις αγώνες σε ισάριθμες ημέρες!