Ας αφήσει τα σενάρια και να παίξει μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται να χάνει με κατεβασμένα χέρια - Είναι κρίμα κυρίως για την προσπάθειά του ως τώρα

Ας αφήσει τα σενάρια και να παίξει μπάσκετ

Σε ένα ματς που θύμιζε σε πολλά αυτό του Βερολίνου, ο Ολυμπιακός έχασε απ΄ τη Μονακό, σχεδόν με κατεβασμένα χέρια. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το αξίωμα ότι όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει. Και η Μονακό ήταν αυτή που είχε το μεγαλύτερο κίνητρο, διεκδικώντας μια θέση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το …μπάχαλο που έφερε στη βαθμολογία η έξοδος των ρώσικων ομάδων φαίνεται λίγο να έχει …μπερδέψει τους Πειραιώτες που δεν ξέρουν για ποια θέση να πάνε. Βέβαια, ακόμη και η ίδια η τετράδα δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη και χάθηκε απόψε η ευκαιρία για να ξεμπερδεύει ο Ολυμπιακός. Συνεχίζει πάντως να έχει την κατάσταση στα χέρια του. Το θέμα είναι να έχουν στο παρκέ το μυαλό τους οι «ερυθρόλευκοι».

Και σήμερα έμοιαζε να μην το έχουν. Ναι μεν μπήκαν καλά σχετικά στο παιχνίδι, αλλά με παιχνίδι λίγο άναρχο. Και όπως με την Άλμπα, στο στυλ παιχνιδιού που βόλευε τη Μονακό. Ο αγώνας χάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με ένα επιμέρους 29-9 οι Μονεγάσκοι κυριάρχησαν στο παρκέ και έδειξαν πως αυτή ήταν η βραδιά τους. Με 8/10 τρίποντα στο α' μέρος, όταν ο Ολυμπιακός είχε 2/12. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έβγαζαν πάθος και είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο τους φάουλ στο ματς το έκαναν στο φινάλε της α’ περιόδου.

Η διαφορά που πήρε η Μονακό, έφερε και νεύρα, όπως είδαμε και με την αποβολή του Μακ Κίσικ. Ο Ολυμπιακός μένει στη Γαλλία, καθώς την Παρασκευή υπάρχει το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ. Δύσκολα να είναι και πάλι τόσο κακός ο Ολυμπιακός, και περιμένουμε την αφύπνιση των «ερυθρολεύκων».

ΥΓ. Ώρες-ώρες ο Φαλ έδειχνε να παλεύει μόνος του απόψε.

ΥΓ2. Ο Μάικ Τζέιμς άλλο που δεν ήθελε για να κάνει το κομμάτι του.