ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Και επίσημα παρελθόν ο Λούντμπεργκ

Ο Δανός γκαρντ έλυσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Και επίσημα παρελθόν ο Λούντμπεργκ

Και επίσημα παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Ίφε Λούντμπεργκ. Ύστερα από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, ο Δανός γκαρντ έφυγε για την πατρίδα του με την οικογένεια του.

Αυτό μάλιστα ήταν και απόφαση… ζωής αφού έλυσε τη συνεργασία του με τους Ρώσους. Ο Λούντμπεργκ μετακόμισε την περσινή σεζόν στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, μετρώντας μαζί της 65 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δανός στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ:

«Δυστυχώς εξαιτίας της κατάστασης έπρεπε να πάρω μία πολύ δύσκολη απόφαση. Μία απόφαση με βάση την ασφάλεια και τη ζωή της οικογένειάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το σταφ της ΤΣΣΚΑ, τον οργανισμό και προσωπικά τον Αντρέι Βατούτιν, τη Ναταλία Φουράεβα και φυσικά τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων γι’ αυτό.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ. Που με δέχθηκαν στην ομάδα τους και την στήριξή τους σε μένα και την οικογένειά μου καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου. Σας ευχαριστώ για όλα».