Λάσο: «Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου»

Στην αυταπάρνηση και τη θέληση που έδειξαν στο παρκέ οι παίκτες της Ρεάλ στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι στάθηκε μετά τη νίκη ο Πάμπλο Λάσο.

Λάσο: «Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου»

Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιβλήθηκε της Αρμάνι Μιλάνο στην έδρα της και σταμάτησε το αρνητικό σερί των τελευταίων εβδομάδων. Ο Πάμπλο Λάσο θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση παρά τα προβλήματα.

«Η ομάδα μου έχει μεγάλη καρδιά και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γι' αυτό. Ήταν δύσκολες εβδομάδες από τότε που χάσαμε τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Και νομίζω ότι το άξιζαν αυτό. Έπαιξαν με μεγάλη καρδιά και το δείξαμε μέχρι το τέλος και πήραμε μια σημαντική νίκη. Σημαντική νίκη γιατί αυτή την στιγμή είμαστε πιο κοντά στις τέσσερις πρώτες θέσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε μπροστά στην Euroleague.

Είμαι πολύ χαρούμενος, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Νομίζω ότι υπάρχει μια στιγμή που τα λάθη μας πληγώνουν, αλλά παίζουμε σταθερά. Γι' αυτό μείναμε στο παιχνίδι όταν φαινόμασταν τόσο κακοί και γι' αυτό είχαμε κάποια πλεονεκτήματα παίζοντας καλά, αλλά τα λάθη βλάπτουν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Αλλά πιστεύω ότι οι νίκες θα μας βοηθήσουν».