Ούνικς: Ζητάει 250.000 δολάρια από τον Μπράντλεϊ επειδή έφυγε από τη Ρωσία

Διαβάστε το παρασκήνιο με τον Τζάρελ Μπράντλεϊ και την Ούνικς - Ο λόγος που η ομάδα από το Καζάν του ζητάει χρήματα.

Ούνικς: Ζητάει 250.000 δολάρια από τον Μπράντλεϊ επειδή έφυγε από τη Ρωσία

Ύστερα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αρκετοί ξένοι παίκτες ανησύχησαν για την ασφάλεια τους. Όσον αφορά τις ΤΣΣΚΑ, Ούνικς και Ζενίτ, μετά την ανακοίνωση της EuroLeague για «πάγωμα» των υποχρεώσεών τους για τρεις εβδομάδες, επέτρεψαν στους ξένους παίκτες να αποχωρήσουν και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για λόγους ασφάλειας.

Κάποιοι από αυτούς, βέβαια, ζήτησαν να διακόψουν και τη συνεργασία τους με τους συλλόγους τους, όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Ντάνιελ Χάκετ.

Στην περίπτωση του παίκτη της Ούνικς Καζάν, Τζάρελ Μπράντλεϊ, τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά. Ο παίκτης αποχώρησε από τη Ρωσία πριν καν δώσει την έγκρισή του ο σύλλογος. Δεν είχε τη συγκατάθεση των «πρασίνων».

Το γεγονός ενόχλησε τη διοίκηση της Ούνικς. Παράλληλα, η ομάδα από το Καζάν ενημερώθηκε πως ο παίκτης ψάχνει ήδη σύλλογο στις ΗΠΑ και στο πρωτάθλημα της G-League. Το γεγονός εξόργισε το ρωσικό κλαμπ. Αποτέλεσμα; Πλέον να ζητά το ποσό των 250.000 δολαρίων από εκείνον, ενώ είναι δεδομένο πως θα μπλοκάει την μετακίνηση του παίκτη σε άλλη ομάδα.