Παναθηναϊκός: Παίζουν Μποχωρίδης και Ουάιτ κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Λευτέρης Μποχωρίδης και Οκάρο Ουάιτ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, έκαναν κανονικά προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον αυριανό (4/3) αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο

Παναθηναϊκός: Παίζουν Μποχωρίδης και Ουάιτ κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Με τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Οκάρο Ουάιτ στη διάθεσή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Οι δύο παίκτες του «τριφυλλιού» πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (3/3) και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για την αυριανή (4/3) αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ιωάννης Παπαπέτρου, που έκανε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από την επόμενη βδομάδα, και Στέφαν Γιόβιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να κάνει θεραπεία μετά την θλάση στον προσαγωγό που έχει υποστεί.

Υπενθυμίζουμε πως κανονικά στη διάθεση του Πρίφτη θα είναι και ο Νίκος Χουγκάζ, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ζαλγκίρις, αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αποκτήθηκε μετά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.