Παναθηναϊκός: Με Παπαγιάννη στην... δεκάδα!

Το παρόν θα δώσει στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ζαλγκρίρις ο Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς συμπεριλήφθηκε από τον Δημήτρη Πρίφτη στη δωδεκάδα. 

Παναθηναϊκός: Με Παπαγιάννη στην... δεκάδα!

Με το ζόρι… 10άδα! Σε ένα ακόμα φετινό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δεν συμπληρώνει 12άδα και θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21:00) με μόλις 9 (+1) παίκτες.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του «τριφυλλιού» στη συγκεκριμένη συνάντηση, παρότι αγωνίστηκε κανονικά με την Εθνική ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι (28/2). Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στη 10άδα και τον Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος όμως δεν είναι απολύτως έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μποχωρίδης και Γιόβιτς, ο Παπαπέτρου, που αναρρώνει ακόμα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αλλά και ο Χουγκάζ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από την άλλη, ο Ζντοβτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γουέμπστερ και Καλνιέτις.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός (Πρίφτης): Μέικον, Παπαγιάννης, Καββαδάς, Κασελάκης, Γουάιτ, Αβδάλας, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ-Ρος

Ζαλγκίρις (Ζντοβτς): Μπλάζεβιτς, Λεκαβίτσιους, Νίμπο, Γιανκούνας, Λουκοσιούνας, Μιλάκνις, Στρέλνιεκς, Κάβανο, Γκιφάι, Λοβέρν, Ουλάνοβας