EuroLeague: Αποφασίζει να αποβάλει τις ρωσικές ομάδες!

Εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία η EuroLeague είναι πολύ κοντά στην απόφαση να αποβάλει για φέτος τουλάχιστον τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ούνιξ Καζάν. Αναβολή των αγώνων τους για ένα μήνα ζητούν οι Ρώσοι

EuroLeague: Αποφασίζει να αποβάλει τις ρωσικές ομάδες!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στην EuroLeague, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, αλλά και των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ στη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις ρωσικές ομάδες ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ούνιξ Καζάν τίθενται εκτός διοργάνωσης.

Είναι μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα και δημιουργεί μεγάλη σύγχυση, καθώς ήδη δεν επιτρέπουν στις τρεις ρωσικές ομάδες να μεταβούν οπουδήποτε έχουν πλέον παιχνίδια λόγω της απαγόρευσης των πτήσεων που προέρχονται από τη Ρωσία.

Γι’ αυτό και αναμένεται μέχρι την Τρίτη (1/3) να ανακοινωθεί επίσημα η αποχώρηση τους από την EuroLeague.

Από την πλευρά τους οι ρωσικές ομάδες ζήτησαν από τη λίγκα να αναβληθούν τα παιχνίδια τους για έναν μήνα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον πόλεμο στην Ουκρανία προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο και να προτείνουν μια λύση.

Παράλληλα υποστηρίζουν πως είναι μέτοχοι της EuroLeague και συνεπώς είναι αδύνατο να αποβληθούν από την διοργάνωση, έστω και προσωρινά.