Εφές Αναντολού: «Δύσκολη η παραμονή των Λάρκιν και Μίσιτς»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές Αναντολού Αλπέρ Γιλμάζ υποστήριξε πως θα πρέπει να γίνουν μεγάλες θυσίες για να μείνουν του χρόνου στην τουρκική ομάδα  οι Λάρκιν και Μίσιτς

Εφές Αναντολού: «Δύσκολη η παραμονή των Λάρκιν και Μίσιτς»

Για το μέλλον των Μίσιτς και Λάρκιν στην ομάδα μίλησε ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές Αναντολού, Αλπέρ Γιλμάζ.

Συγκεκριμένα έκανε σαφές πως θα είναι πολύ δύσκολο για την τουρκική ομάδα να καταφέρει να κρατήσει τη νέα σεζόν και τους δύο παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Λάρκιν έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε σε τουρκικό μέσο:

«Είδα το δημοσίευμα για τον Λάρκιν και το ίδιο βράδυ με κάλεσε ο μάνατζέρ του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύει. Μάλιστα, ο Σέιν από την πλευρά του ενοχλήθηκε και γι’ αυτό έβγαλε μία δημόσια δήλωση.

Την επόμενη ημέρα, με κάλεσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Ρεάλ και μου είπε ότι δεν έγινε κάποια συνάντηση και πως εάν γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, τότε θα με ενημερώσει σχετικά».

Για τον Μίτσιτς για τη φήμη του ΝΒΑ: «Δεν είναι αλήθεια η φήμη που κυκλοφορεί ότι ο Μίσιτς μας είπε ότι στο τέλος της σεζόν θα φύγει για το ΝΒΑ. Δεν χρειάζεται να μας πει κάτι τέτοιο. Το συμβόλαιό του έχει οψιόν για το ΝΒΑ. Εάν, λοιπόν, θέλει να πάει εκεί, τότε είναι καθαρά δική του επιλογή».

Για το αν είναι εφικτό η Εφές να κρατήσει και τους δύο: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο. Όταν πάρουμε την απόφαση, θα κάνουμε και την ανάλογη προσφορά. Το σίγουρο είναι ότι όπου και να πάνε, θα είναι πολύ ακριβοί.

Ελπίζω να επιλέξουν να μείνουν στην Τουρκία, καθώς είμαστε πολύ χαρούμενοι με εκείνους. Εάν θέλεις να κρατήσεις δύο από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης στην ομάδα σου, θα πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες.

Δεν ξέρω εάν μπορούμε να ανταποκριθούμε στα οικονομικά τους δεδομένα ξανά. Είναι απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Εάν μου δώσουν το δικαίωμα αυτό, τότε ευχαρίστως θα τους συναντήσω».