Ζενίτ: Αναχώρησε για τις ΗΠΑ ο Νάπιερ (pic)

Δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τη Ζενίτ ο Σαμπάζ Νάπιερ, καθώς ο Αμερικανός πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα του, μετά το τέλος της αποθεραπείας του.

Ζενίτ: Αναχώρησε για τις ΗΠΑ ο Νάπιερ (pic)

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ζενίτ φέρεται να πήρε ο Σαμπάζ Νάπιερ. Σύμφωνα με Ρώσο δημοσιογράφο, ο 30χρονος γκαρντ έφυγε από την Αγία Πετρούπολη για να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρεται, ο λόγος τη αποχώρησης του πρώην ΝΒΑer δεν οφείλεται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά στο γεγονός ότι δεν νιώθει απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Νέιπιερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ζενίτ, αλλά μαζί της πρόλαβε να παίξει μόλις σε δύο ματς, αυτά για το Σούπερ Καπ της VTB League, που έγινε στην αρχή της σεζόν.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ολοκληρώνοντας την αποθεραπεία του πριν από μερικές ημέρες.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Νάπιερ δεν προτίθεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ζενίτ και είναι πολύ πιθανό η θητεία του εκεί να έληξε.