Μεσίνα: «Συγχαρητήρια στον Μπόρις Ρίτζικ»

Ο Ετόρε Μεσίνα έκανε ειδική αναφορά στον Ουκρανό διαιτητή του αγώνα Μπόρις Ρίτζικ, μετά την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό (67-58).

Μεσίνα: «Συγχαρητήρια στον Μπόρις Ρίτζικ»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 67-58 της Αρμάνι Μιλάνο, με τον Ετόρε Μεσίνα στη συνέντευξη Τύπου να στέκεται περισσότερο στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, παρά στην ήττα, κάνοντας μάλιστα ειδική μνεία στον Ουκρανό διαιτητή του αγώνα Μπόρις Ρίτζικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κανείς, κι από τις δύο πλευρές. Όταν κάνεις 17 λάθη, σαν εμάς, κι ο αντίπαλος εκτελεί 36 βολές νομίζω είναι ένας καλός συνδυασμός για να σε οδηγήσει στην καταστροφή. Το παιχνίδι δεν ήταν όμορφο, αλλά το απογείωσε ο Κώστας Σλούκας. Αυτός έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και το έκρινε με τις αποφάσεις του. Έβαλε δύο σερί τρίποντα κι έδωσε μια ασίστ, που άλλαξαν τα πάντα. Θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό για τη νίκη».

Όσο για την επιστροφή του Μήτογλου: «Μετά από τρεις μήνες, με τόσο σοβαρό τραυματισμό, ήταν ενθαρρυντική η εμφάνισή του.

Θέλω επίσης να εκφράσω την συμπαράστασή μου για όσα γίνονται στην Ουκρανία. Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι αισθάνεται ο διαιτητής που ήταν εδώ σήμερα (σ.σ.: Μπόρις Ρίτζικ). Χρειάστηκε να ταξιδέψει από τη χώρα του για να έρθει εδώ. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Το να χάνεις έναν αγώνα μπάσκετ δεν συγκρίνεται σε τίποτα με όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή».