Φαλ: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, ακόμα δεν έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο»

Ο Μουστάφα Φαλ δεν μίλησε μόνο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Φαλ: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, ακόμα δεν έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο»

Ο Μουστάφα Φαλ που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο (67-58), δεν μίλησε μόνο για το πώς έφτασε η ομάδα του στο ροζ φύλλο, αλλά και για το θέμα του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

Για το πόσο δύσκολο ήταν να παίξει μπάσκετ σε μια μέρα που άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία: «Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά είχαμε ένα ματς να δώσουμε. Δεν σκεφτόμαστε το μπάσκετ τώρα, ελπίζω να διορθωθούν όλα σύντομα».

Για το ματς: «Όλοι έκαναν τη δουλειά τους. Είχαμε κερδίσει το Κύπελλο πριν από λίγες μέρες, όπως και η Αρμάνι. Έπρεπε να συγκεντρωθούμε και το κάναμε, ειδικά στην 4η περίοδο, για να τελειώσουμε τη δουλειά. Ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε τις εντός έδρας νίκες και μας βοήθησε η επιστροφή του κόσμου μας».

Για τη συνέχεια: «Πάντα βλέπουμε ένα ματς τη φορά. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Όλες οι ομάδες μπορεί να χάσουν ή να νικήσουν. Εμείς είχαμε τέσσερις σερί ήττες, αλλά βρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας. Θέλουμε να μείνουμε συνεπείς».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Σίγουρα, μου αρέσει η Ελλάδα και η ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχω υπογράψει κάτι. Δεν θέλω να μιλήσω πριν τελειώσει κάτι. Δεν έχω υπογράψει».