Έβανς: «Δεν μας αντιπροσωπεύει η θέση μας στη βαθμολογία»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τζέρεμι Έβανς πριν από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (25/2, 21.00). 

Έβανς: «Δεν μας αντιπροσωπεύει η θέση μας στη βαθμολογία»

Για αυτά που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο υπόλοιπο της σεζόν αλλά και για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο Τζέρεμι Έβανς. Επίσης, αναφέρθηκε και στον χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Θέλαμε πολύ να πάρουμε το Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία πληρώσαμε ακριβά και δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Πολεμήσαμε σκληρά στον τελικό, αλλά και εκείνοι το ήθελαν πολύ και το κατάφεραν στις λεπτομέρειες».

Όσον αφορά τη Euroleague και την πορεία του Παναθηναϊκού: «Η θέση που έχουμε θεωρώ πως δεν μας αντιπροσωπεύει. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου προκειμένου να βελτιώσουμε τη θέση μας. Δεν θα τα παρατήσουμε. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Σε ερώτηση για τα «όπλα» της Σερβικής Ομάδας, ανέφερε ότι και το «κλειδί» του αγώνα απάντησε πως: «Δεν έχουμε τόσο το μυαλό μας στον αντίπαλο όσο στους εαυτούς μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να παίξουμε καλή άμυνα και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ πως το κλειδί είναι να παίξουμε δυνατά, να παλεύουμε σε κάθε φάση κάτι που δεν κάναμε στο Βελιγράδι».