Πρίφτης: «Θα πολεμήσουμε...»

Αναγκασμένοι να πολεμήσουν είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (25/2, 21.00), σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη. 

Πρίφτης: «Θα πολεμήσουμε...»

Για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (25/2, 21.00) μίλησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει να διαχειριστεί αλλά και στην απώλεια του Κυπέλλου.

«Ο προπονητής πρέπει να έρθει πιο κοντά με τους παίκτες του, να κοιτάξει την επόμενη ημέρα και να τη διαχειριστεί ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει μαζί με τους παίκτες. Το γεγονός πως υπάρχουν συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σε αφήνει να σκεφτείς πολύ, είναι ένα θετικό κομμάτι, από την άλλη έχουμε αρκετά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και η διαδοχή των αγώνων δεν μας βοηθάει».

Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, σημείωσε: «Πέραν του Παπαπέτρου και του Γιόβιτς, οι τρεις ημέρες που ακολούθησαν μετά τον τελικό δεν ήταν εύκολο διάστημα, κάνουμε προπόνηση με 8 άτομα, απουσίαζε ο Γουάιτ από την χθεσινή προπόνηση, θα δούμε εάν θα κάνει μέρος της σημερινής, καλά - καλά δεν ξέρω πως θα εμφανιστούμε αύριο».

Για την εικόνα της ομάδας στην Euroleague: «Έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια, έχουμε εκλάμψεις τις οποίες πρέπει να παρουσιάσουμε σε συχνότερο βαθμό. Αλλά κάποια πράγματα δεν μας επιτρέπουν. Οι απουσίες, μαζί με τον Παπαγιάννη που θα είναι με την εθνική ομάδα, μας περιορίζουν αλλά θα «πολεμήσουμε» όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, θα είναι παιχνίδι επαφών, με μεγάλη ένταση, με δυνατή άμυνα, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, να μην δώσουμε εύκολα καλάθια, να πάμε σε set παιχνίδι, να ελέγξουμε τον ρυθμό, να αποφύγουμε λάθη που θα δώσουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο και κατοχή κατοχή να «πολεμήσουμε».