Χάινς: «Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ» (vid)

Τον Βασίλη Σπανούλη αποθέωσε ο Κάιλ Χάινς, λέγοντας πως ο θρύλος του Ολυμπιακού ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε στην καριέρα του.

Χάινς: «Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ» (vid)

Με άκρως αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Κάιλ Χάινς για Βασίλη Σπανούλη. Ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενήθηκε από το κανάλι της Euroleague, όπου δέχθηκε να απαντήσεις των φιλάθλων και μία από αυτές αποτέλεσε αυτή του καλύτερου συμπαίκτη στη καριέρα του, επιλέγοντας δίχως σκέψη των θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, στο πλάι του οποίου στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης(2012,2013).

Ακόμη, ο πολύπειρος Αμερικανός ανέφερε πως το πιο δύσκολο γήπεδο που έχει αγωνιστεί, αποτελεί το ΣΕΦ, ενώ ως το δυσκολότερο αντίπαλο επέλεξε τον Μάικ Μπατίστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάιλ Χάινς στο κανάλι της Euroleague:

Για το ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης του και γιατί: «Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, ένας τεράστιος ηγέτης εντός κι εκτός παρκέ. Έμαθα τόσα πολλά από αυτόν».

Για το ποιο είναι το πιο δύσκολο γήπεδο για να παίξει: «Θα έλεγα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το γήπεδο του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Έπαιξα εκεί για δυο χρόνια κι έχω τόσες αναμνήσεις».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που είχε να μαρκάρεις στην Ευρωλίγκα: «Ο Μάικ Μπατίστ. Ήταν πάντα δύσκολος παίκτης. Είναι πρωταθλητής στην Ευρωλίγκα, ήταν πάντα ένα δύσκολο ματσάρισμα για μένα».