Ντόρσεϊ: «Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός προστάτευσε την έδρα του με τη νίκη που πέτυχε επί της Εφές και πρόσθεσε πως αυτό θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει

Ντόρσεϊ: «Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας»


Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός προστάτευσε την έδρα του με τη νίκη επί της Εφές και πρόσθεσε:

Για την νίκη επί της Εφές: «Ήταν μια πολύ καλή και σημαντική νίκη για εμάς. Διανύουμε έναν σημαντικό μήνα, όλοι παλεύουν για μια θέση στην κατάταξη. Ήταν μια κρίσιμη νίκη, έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας και μετά το Μιλάνο σε 15 μέρες».

Για το τρίποντο του Κώστα Σλούκα: «Στην Euroleague πρέπει να τελειώνεις τα ματς. Ο Σλούκας έβαλε ένα μεγάλο σουτ. Προστατεύσαμε την έδρα μας και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε στο υπόλοιπο της σεζόν. Αν προστατεύουμε την έδρα μας, θα είμαστε καλά».

Για τις στιγμές που η μπάλα... καίει: «Μου αρέσουν οι μεγάλες στιγμές και το κλείσιμο των παιχνιδιών. Πάντα μένω έτοιμος, ανεξαρτήτως πόσο κάθομαι στον πάγκο. Αγαπάω αυτές τις στιγμές. Ο Σλούκας έβαλε ένα πραγματικά μεγάλο σουτ και είμαι χαρούμενος για εκείνον».

Για το αν αυτή η νίκη ήταν «μεγαλύτερη» με δεδομένη την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και την απουσία του Τόμας Ουόκαπ: «Δεν ξέρω αν αυτή η νίκη είναι μεγαλύτερη από κάποια άλλη, όλες οι νίκες είναι σημαντικές. Φυσικά, νικήσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Όμως, κάθε νίκη είναι σημαντική, όπως και κάθε παιχνίδι. Ο Μάρτιος θα είναι ένας ακόμα πιο δύσκολος μήνας για εμάς».