Ο Ρέγιες έγινε «Θρύλος της Ευρωλίγκας» - Δίπλα στους Παπαλουκά-Διαμαντίδη

Η EuroLeague ανακοίνωσε πως ο σπουδαίος Ισπανός Φελίπε Ρέγιες μπήκε στην ξεχωριστή λίστα των παικτών «θρύλων» της διοργάνωσης.

Ο Ρέγιες έγινε «Θρύλος της Ευρωλίγκας» - Δίπλα στους Παπαλουκά-Διαμαντίδη

Ο σπουδαίος Φελίπε Ρέγιες, ο εκ των κορυφαίων πάουερ-φόργουορντ στην EuroLeague για τη δεκαετία που μας πέρασε, έδωσε τέλος σε μία τεράστια καριέρα το καλοκαίρι. Ο Ισπανός ψηλός αγωνίστηκε για 22 χρόνια και πέτυχε τα πάντα στην σπουδαία καριέρα του. Κατέκτησε 20 τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης (ACB, Κύπελλα. Ευρωλίγκα, Super Cup) και 10 μετάλλια με την Εθνική Ομάδα Ανδρών της Ισπανίας.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η πρώτη -και μεγάλη- διάκριση από την Ευρωλίγκα. Ανακοίνωσε πως ο Ρέγιες είναι ο νέος ”Euroleague Legend”, θρύλος δηλαδή της διοργάνωσης, με τον εν λόγω τίτλο να έχει δοθεί μόλις σε έξι παλαίμαχους παίκτες.

Ο λόγος για τους -κατά χρονολογική σειρά- Θοδωρή Παπαλουκά, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ραμούνας Σισκάουσκας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Δημήτρη Διαμαντίδη και Μιρσάντ Τουρκσάν. Από τον Μάιο του 2017 και τον Τούρκο παίκτη, δεν υπήρξε άλλος παίκτης με αυτόν τον τίτλο, ενώ θέμα χρόνου είναι να γίνει το ίδιο και με τον Βασίλη Σπανούλη.