Αταμάν: «Κλειδί τα ριμπάουντ και τα λάθη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (10/2, 21.00)

Αταμάν: «Κλειδί τα ριμπάουντ και τα λάθη»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ (10/2, 21.00) την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές και ο Εργκίν Αταμάν εστίασε στα «κλειδιά» που θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής τόνισε πως ο περιορισμός των λαθών και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα παίξουν σημαντικό ρόλο:

«Έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στην Αθήνα. Οι Σλούκας και Ντόρσεϊ είναι οι σκόρερ του Ολυμπιακού, με τον Βεζένκοφ να είναι απειλή από την περιφέρεια και τον Φαλ να είναι πολύ αποτελεσματικός κάτω από το καλάθι. Εάν κάνουμε λίγα λάθη, κάνουμε σωστά νταμπλ-τιμ και ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, τότε θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Τούρκος κόουτς.

Από την πλευρά του, ο Μπράιαντ Ντάνστον: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας. Είμαστε δύο ομάδες που παλεύουν για τη συμμετοχή τους στα playoffs. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε ομαδικά, όπως κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω ότι οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το ματς και ελπίζω να φύγουμε τη νίκη».