ΤΣΣΚΑ: Φέρνει πίσω τον Πάνγκος με διετές συμβόλαιο

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη μοιάζει ο Κέβιν Πάνγκος, για χάρη μάλιστα της ΤΣΣΚΑ, η οποία τον «δένει» με ηγεμονικό συμβόλαιο.  

ΤΣΣΚΑ: Φέρνει πίσω τον Πάνγκος με διετές συμβόλαιο

Για το «κόλπο γκρόσο» πάει η ΤΣΣΚΑ με τον Κέβιν Πάνγκος, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον επαναφέρει στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο με κλειστό διετές συμβόλαιο. Οι Μοσχοβίτες τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τον Καναδό πλέι μέικερ, με το μόνο που απομένει να είναι ο τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να επιστρέψει στη Ρωσία, ‘έστω και με διαφορετική ομάδα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει το διάστημα μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν καθώς επίσης και τις δύο επόμενες (λήγει το καλοκαίρι του 2025) και οι συνολικές αποδοχές αγγίζουν τα 6.000.000 δολάρια.

Το πέρασμα του πρώην παίκτη της Ζενίτ από το ΝΒΑ και τους Καβαλίερς αποδεικνύεται σύντομο και χωρίς επιρροή αφού στις λίγες ευκαιρίες που πήρε πρόσφερε 1,7 πόντους και 1,3 ασίστ. Ο τραυματισμός του Ρίκι Ρούμπιο δημιούργησε ορισμένες ελπίδες στον 29χρονο, ωστόσο το κενό το κάλυψε ο Ραζόν Ρόντο. Πέρυσι υπό της οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ ο Πάνγκος πρόσφερε 10,6 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ.