Ουόκαπ: «Είμαστε μία οικογένεια, όλοι είναι δίπλα μου»

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για το διπλό που πήρε ο Ολυμπιακός επί της Μπασκόνια στη Euroleague με 72-62.

Ουόκαπ: «Είμαστε μία οικογένεια, όλοι είναι δίπλα μου»

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό στη Euroleague και πολλά χαμόγελα στις τάξεις των παικτών για το διπλό επί της Μπασκόνια με 72-62.

Ο Τόμας Ουόκαπ έκανε λόγο για «οικογένεια» στις δηλώσεις του, εξηγώντας τους λόγους που η ομάδα του έφυγε με τη νίκη από τη χώρα των Βάσκων.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα μας. Παίξαμε καλή άμυνα, δεχτήκαμε μόλις 62 πόντους. Δεν θα βάζουμε πάντα την μπάλα στο καλάθι, γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε καλοί και στην άμυνα».

Για το ότι η νίκη ήρθε δύο μέρες μετά την ήττα από τη Ρεάλ: «Στην Μαδρίτη για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αποδείξαμε πως παρά το γεγονός πως δεν είχαμε τόσο ρυθμό, μπορούμε να τους κοντράρουμε. Ηττηθήκαμε, αλλά βρήκαμε ρυθμό. Τον χρησιμοποιήσαμε απόψε, μαζί με την ίδια ένταση και τα καταφέραμε».

Για το ότι πήρε αρκετές «τραβηγμένες» επιθέσεις: «Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου μου λένε να είμαι επιθετικός πάντα. Ξέρω πως είναι δίπλα μου. Έτσι είναι το μπάσκετ, κάνεις σωστά πράγματα, κάνεις και λάθη. Πρέπει να είσαι σκληρός. Έρχονται δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα σε μια σεζόν, αλλά είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Ξέρω ότι είναι όλοι δίπλα μου».