Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην EuroLeague»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς με την Μπασκόνια το βράδυ της Παρασκευής (4/2, 21.30). 

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην EuroLeague»

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό στη Μαδρίτη και τώρα έχει μπροστά του την Μπασκόνια. Για το ματς εκτός από τον Παπανικολάου, μίλησε και ο κόουτς Μπαρτζώκας.

«Πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην EuroLeague, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας», τόνισε ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά και συνέχισε: «Απαιτείται μεγάλη ενέργεια σε όλα τα ματς, υψηλό επίπεδο αθλητικότητας, έντασης και αυτό που λέμε physicality επαφών. Το χθεσινό ματς ήταν από τα υψηλότερα δυνατά σε αυτό τον τομέα. Χρειάστηκε πολλή ενέργεια από μέρους μας χθες για να παίξουμε το παιχνίδι και να το διεκδικήσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως, πρέπει πνευματικά να ετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», ώστε να πάρουν τους δύο βαθμούς στην αναμέτρηση με τους Βάσκους, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια, που επίσης παίζει πολύ καλά στο transition. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, ώστε να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο που είναι πολύ δυνατοί».