«Απασφάλισε» κατά EuroLeague ο Γκονζάλες για το πρόγραμμα

Ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Ίσραελ Γκονζάλες εξαπέλυσε μύδρους με αφορμή το απαιτητικό πρόγραμμα της Euroleague πριν την αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν για την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης.

«Απασφάλισε» κατά EuroLeague ο Γκονζάλες για το πρόγραμμα

Η Άλμπα Βερολίνου αντιμετωπίζει την Ούνιξ Καζάν την Τετάρτη (2/2) για την 24η αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής της Γερμανικής ομάδας, Ίσραελ Γκονζάλες άφησε αιχμές για το συμπιεσμένο πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος τεχνικός δήλωσε:

«Είχαμε εννέα παιχνίδια τον Ιανουάριο και μόνο τέσσερις φορές προπόνηση. Τώρα έχουμε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια σε οκτώ ημέρες ξανά. Ακόμη και χωρίς το διάλειμμα λόγω κορoνοϊού, είναι πολύ απαιτητικό σε αυτό το επίπεδο. Απλώς πρέπει να περάσουμε αυτή τη δύσκολη φάση μαζί και να μείνουμε ενωμένοι. Είμαι ακόμα πιο περήφανος για τους παίκτες μου, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και παίζουν με πολλή προσπάθεια».

Η Άλμπα ύστερα από το παιγνίδι με την Ούνιξ έχει να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ρωσία την Παρασκευή (4/2), την Τελεκόμ Μπάσκετς Μπον την Κυριακή (6/2) και την Ζενίτ την Πέμπτη (10/2).