Αταμάν: «Πάμε να κερδίσουμε στη Μόσχα»

Ο Αταμάν σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η Εφές κατευθύνεται στη Μόσχα προκειμένου να κερδίσει και να «ρεφάρει» για την εντός έδρας ήττα στο πρώτο γύρο κόντρα στη ΤΣΣΚΑ.

Αταμάν: «Πάμε να κερδίσουμε στη Μόσχα»

Η Ανατολού Εφές, έπειτα από την ευρεία νίκη που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, κατευθύνεται στη Μόσχα όπου θα αντιμετωπίσει τη ΤΣΣΚΑ για την 2η αγωνιστική της Euroleague, σε μία αναμέτρηση-ρεβάνς για το «διπλό» των Ρώσων στο πρώτο γύρο.

Ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει με το ροζ φύλλο από τη Μόσχα, όμως για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να περιορίσει ορισμένους από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη. Αυτό δήλωσε και ο Τούρκος τεχνικός μία ημέρα πριν το παιχνίδι:

«Στην ΤΣΣΚΑ ο Αλεξέι Σβεντ είναι σε εξαιρετική φόρμα. Πρέπει να τον πιέσουμε και να μειώσουμε το σκορ του. Πρέπει επίσης να προσέξουμε τα παιχνίδια ένας εναντίον ενός του Ουίλ Κλάιμπερν, τα σουτ από απόσταση του Γιόχαν Βοιτμάν και τα επιθετικά ριμπάουντ του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Με αμυντικά ριμπάουντ, έλεγχο παιχνιδιού στην επίθεση και σωστές επιλογές σουτ, θα πάμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε».