Αμπάλντε: «Πολύ ανταγωνιστικός παρά τα προβλήματα ο Ολυμπιακός»

Στη ποιότητα του Ολυμπιακού στάθηκε σε δηλώσεις του ο Αλμπέρτο Αμπάλντε, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση (2/2) απέναντι στη Ρεάλ.

Αμπάλντε: «Πολύ ανταγωνιστικός παρά τα προβλήματα ο Ολυμπιακός»

Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (2/2, 21:45) στάθηκε στην σκληρότητα του αντιπάλου του παρά τα προβλήματα αλλά επισήμανε και τα σημεία που θα δώσουν τη νίκη στη Ρεάλ.

Ο 26χρονος φόργουορντ ανέφερε μεταξύ άλλων ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (2/2, 21:45) για την 24η αγωνιστική της Euroleague πως οι ερυθρόλευκοι δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση, ωστόσο παραμένουν ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Επισήμανε, μάλιστα, και τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν οι Μαδριλένοι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμπάλντε:

«Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός, ένας πολύ ανταγωνιστικός και πολύ σκληρός αντίπαλος που θα πρέπει να δείξουμε σταθερότητα από την αρχή αν θέλουμε να πετύχουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, κάνει καλή σεζόν και έχει παίκτες με εμπειρία, αλλά και νέα πρόσωπα που έχουν προστεθεί και του δίνουν φρεσκάδα. Είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και στις πέντε θέσεις, που συμπληρώνονται πολύ καλά. Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα στην άμυνα και στα ριμπάουντ και από εκεί να ανεβάζουμε ρυθμό στην επίθεση, αναζητώντας πάντα καλές προϋποθέσεις για σουτ».