Τζέιμς: «Ο Ομπράντοβιτς έσωσε τη σεζόν, παθητικός ο προηγούμενος προπονητής μας»

Ο Μάικ Τζέιμς σε συνέντευξη του στην Equipe μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Ομπράντοβιτς, ενώ χαρακτήρισε τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς ως «παθητικό».

Τζέιμς: «Ο Ομπράντοβιτς έσωσε τη σεζόν, παθητικός ο προηγούμενος προπονητής μας»

Τον Δεκέμβριο του 2021 ο Σάσα Ομπράντβιτς διαδέχθηκε τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς στην τεχνική ηγεσία της Μονακό, με τον Μάικ Τζέιμς να θεωρηθεί την κίνηση αυτή καθοριστική στην πορεία της ομάδας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Equipe, ο Σέρβος τεχνικός «έσωσε τη σεζόν» για τους Μονεγάσκους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού:

«Η προσέγγιση του Σάσα και ο τρόπος με τον οποίο διευθύνει την ομάδα καθώς επίσης και οι αλλαγές που έκανε, έσωσαν τη σεζόν μας. Ο τρόπος που παίζαμε και η γενική ατμόσφαιρα που επικρατούσε δεν ήταν καλή. Πλέον παίζουμε χρησιμοποιώντας περισσότερο τα ατού μας.

Έχω περισσότερο την μπάλα στα χέρια μου, τροφοδοτούμε τον Μοτιεγιούνας στο low post και ο Μπέικον παίρνει την μπάλα από τα σημεία που του αρέσει να σουτάρει. Μερικές φορές ο προηγούμενος προπονητής μας ήταν παθητικός και δεν έδινε τόση προσοχή στις λεπτομέρειες», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός άσος των Μονεγάσκων, πριν συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ο Σάσα μπορεί να γίνει ενοχλητικός σαν αφεντικό που μπορεί να σου πει το ίδιο πράγμα χιλιάδες φορές μέχρι να το κάνεις ακριβώς όπως το θέλει. Είναι κουραστικό αλλά όταν βλέπεις την προσήλωση και την αφοσίωση στον στόχο που έχει δεν μπορείς παρά να τον ακολουθήσεις και να κάνεις το ίδιο».