Ουόκαπ: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα και παραδέχτηκε πως όλοι μαζί πρέπει να βρουν τι φταίει.

Ουόκαπ: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο Τόμας Ουόκαπ μετά την πρώτη εντός έδρας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ τόνισε πως οι παίκτες θα πρέπει από μόνοι τους να ψάξουν να βρουν τι φταίει.

Αναλυτικά ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε:

Για το τι πήγε λάθος: Έτσι είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η κατάσταση στη διοργάνωση. Τη μία είσαι πάνω, την άλλη είσαι κάτω. Είναι παιχνίδια που χάνεις με κάτω τα χέρια και άλλα που κρίνονται στο σουτ. Αυτή είναι η κατάσταση και εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Έτσι είναι το μπάσκετ με τα πάνω και τα κάτω.

Για το τι έφταιξε: Αυτό που έφταιγε ήταν η αθλητικότητα Γνωρίζαμε πως παίζει ο Ερυθρός Αστέρας από το πρώτο παιχνίδι. Υπήρχαν κάποια πράγματα που ήμασταν από κάτω, στο κομμάτι των λαθών. Είχαμε ελλείψεις και αυτές φάνηκαν και χάσαμε.

Για το τι πρέπει να γίνει: Πρέπει όλοι να ψάξουμε πιο βαθιά στους εαυτούς μας και να ανακαλύψουμε από μόνοι μας τι φταίει. Να μπούμε στην προπόνηση και να τα δώσουμε όλα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο τακτικό μας πλάνο και γρήγορα θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό.