Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Χωρίς Παπανικολάου-Πρίντεζη-ΜακΚίσικ!

Xωρίς «3άρια» ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Νοκ-άουτ οι Παπανικολάου, Πρίντεζης και ΜακΚίσικ. 

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Χωρίς Παπανικολάου-Πρίντεζη-ΜακΚίσικ!

Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα απόψε (21.00) στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες θα παίξουν ουσιαστικά χωρίς «3άρια». Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ασθενής, ενώ ο Σακίλ ΜακΚίσικ αντιμετωπίζει τραυματισμό. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος είναι επίσης ασθενής.

Στη δωδεκάδα προστέθηκε ο Χασάν Μάρτιν, αλλά ο Αμερικανός σέντερ δεν προπονήθηκε εχθές, καθώς ήταν αδιάθετος. Και είναι ερώτημα σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί απόψε. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τα κενά στο ροτέισον.

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα αγωνιστεί στη θέση «3», πόστο στο οποίο έχει παίξει στο παρελθόν και έχει ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ θα αναλάβει τον ρόλο του πάουερ-φόργουορντ, ενώ είναι δεδομένο πως στο ροτέισον θα μπει ενεργά και ο Κουίνσι Έισι, στη θέση «4». Σίγουρο πως θα δούμε και σχήματα με τρία γκαρντ, κάτι που το έχει δοκιμάσει φέτος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ακόμη και σε ματς που η ομάδα ήταν πλήρης.