Σπάχια: «Δεν είναι ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς»

Ο Νέβεν Σπάχια αναφέρθηκε στη δυναμική του Παναθηναϊκού, αλλά και στο παιχνίδι της Μπασκόνια κόντρα στους «πράσινους».

Σπάχια: «Δεν είναι ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς»

O προπονητής της Μπασκόνια, Νέβεν Σπάχια, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Όταν είχαμε πολλά παιχνίδια, δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε και τώρα που υπήρχε χρόνος για προπόνηση, δεν είχαμε παίκτες. Νιώθω άσχημα που μιλάω για τον κορωνοϊό, γιατί δεν θέλω να φαίνεται σαν δικαιολογία. Είναι κάτι που το βιώνουν όλες οι ομάδες, αλλά μας επηρεάζει πολύ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ίδιος με αυτόν του Ομπράντοβιτς, αλλά είναι μια καλά δομημένη ομάδα που παίζει πάντα σκληρά στο γήπεδο της».

Για τις απουσίες: «Θα παραμείνουμε θετικοί και θα παίξουμε με αυτό που έχουμε, αλλά μην εκπλαγείτε αν στο επόμενο παιχνίδι ένας πόιντ γκαρντ πρέπει να παίξει στη θέση τεσσάρων ή πέντε παικτών. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Η υπογραφή για υπογραφή είναι άχρηστη. Προτιμώ να υπογράψω έναν παίκτη που δεν είναι γνωστός, παρά να φέρω κάποιον που δεν έχει αξία . Είναι δύσκολο να υπογράψεις γιατί το ΝΒΑ κάνει πολλά 10ήμερα συμβόλαια λόγω του Covid-19 κι αυτό μειώνει πολύ την ευρωπαϊκή αγορά».