Καββαδάς: «Έπρεπε να βάλουμε... πλάτη όλοι για την απώλεια του Παπαγιάννη»

Ο Βασίλης Καββαδάς μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, την Παρασκευή (28/01, 21.00) για την Euroleague, ερωτηθείς για την αναπλήρωση του Παπαγιάννη με την Εφές είπε ότι όλοι έπρεπε να βάλουν... πλάτη!

Καββαδάς: «Έπρεπε να βάλουμε... πλάτη όλοι για την απώλεια του Παπαγιάννη»

Από πλευράς παικτών του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης, της Παρασκευής (28/1, 21:00) μ' αντίπαλο την Μπασκόνια, για την Euroleague, μίλησε ο Βασίλης Καββαδάς.

O σέντερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε επί παντός του επιστητού: στα αγωνιστικά σημεία που θα πρέπει να προσέξουν κόντρα στους Βάσκους ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του, την απουσία του Παπαγιάννη αλλά και την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Σε μια πρώτη τοποθέτηση δήλωσε αρχικά:

«Είχαμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές. Το παλέψαμε πολύ αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στεναχωρηθήκαμε αρκετά γιατί νομίζω πως το αξίζαμε. Γυρίσαμε και προετοιμαζόμασταν για α ματς με τον Ηρακλή και τη Ζαλγκίρις αλλά ο καιρός μας τα χάλασε. Έχουμε χάσει αρκετές προπονήσεις, ευελπιστώ σήμερα να κάνουμε την προπόνησή μας όλοι μαζί και να παίξουμε αύριο με τη Μπασκόνια».

Σχετικά με την πολύ καλή εμφάνισή του απέναντι στην Εφές είπε: «Είναι σίγουρα δύσκολο να μπαίνεις στα… βαθιά όταν δεν έχεις ρυθμό. Προπονούμαι σκληρά με στόχο να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και να βοηθάω την ομάδα. Τώρα είχαμε και την απώλεια του Παπαγιάννη και κάπως έπρεπε να καλυφθεί το κενό του, οπότε έπρεπε όλοι οι παίκτες να βάλουμε πλάτη. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, πρέπει να προχωρήσουμε».

Όσον αφορά τον επικείμενο αντίπαλο της ομάδας του σημείωσε: «Κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας είναι πολύ δυνατό και απαιτητικό. Η ταχύτητα είναι υψηλή και υπάρχουν πολλές και σκληρές επαφές. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Όντως έχουμε χάσει κάποιες προπονήσεις, αλλά πρέπει να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, σε ερώτηση για τα προβλήματα λόγω κορονοϊού σχολίασε: «Δεν μπορούμε να κλαίμε τη μοίρα μας. Ο Covid είναι στη ζωή μας. Εμείς παίζουμε μπάσκετ, άλλοι βρίσκονται στις ΜΕΘ και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Εμείς το ξεπερνάμε, μπαίνουμε στην προπόνηση και προσπαθούμε να είμαστε αυτοί που πρέπει".