Φοντέκιο: «Λιγότερες νίκες από εμάς ο Παναθηναϊκός, μπορούμε στο ΟΑΚΑ»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια και ο Σιμόνε Φοντέκιο αναφέρθηκε στην αναμέτρηση απέναντι στους «πράσινους».

Φοντέκιο: «Λιγότερες νίκες από εμάς ο Παναθηναϊκός, μπορούμε στο ΟΑΚΑ»

Ο 26χρονος Ιταλός σμολ φόργουορντ ευελπιστεί πως η ομάδα του θα καταφέρει επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα μετά από δύο διαδοχικές ήττες (89-74 @ Ρεάλ Μαδρίτης και 77-84 vs. Μπάγερν Μονάχου) και να καλύψει λίγη από τη διαφορά που τη χωρίζει από τις προνομιούχες θέσεις στην κατάταξη.

“Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στην Ευρωλίγκα, ακόμη καλύτερα αν είναι σε μία δύσκολη έδρα όπως το ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο, αλλά έχουν λιγότερες νίκες από εμάς, οπότε μπορούμε” είπε στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας.

“Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει η Ευρωλίγκα, συγχρόνως, όμως, πρόκειται για μία λίγκα με πολλές πιθανότητες. Έχουμε εφτά νίκες και τα playoffs είναι στις δέκα, οπότε με 2-3 διαδοχικές όλα είναι πιθανά.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Ξέρουμε το ταλέντο που διαθέτει ο Παναθηναϊκός, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό προκειμένου να κάνουμε το παιχνίδι μας. Συγκέντρωση, λοιπόν, στην άμυνα και τρέξικο και καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση”.