Μέικον: «Στην τελευταία φάση θέλαμε να σταματήσουμε την μπάλα»

Ο Ντάριλ Μέικον εξήγησε με δήλωσή του τι προσπάθησε να κάνει ο Παναθηναϊκός στην τελευταία κρίσιμη φάση του αγώνα κόντρα στην Εφές.

Μέικον: «Στην τελευταία φάση θέλαμε να σταματήσουμε την μπάλα»

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με την Εφές ήταν ο Ντάριλ Μέικον, ωστόσο η απόδοσή του δεν ήταν αρκετή προκειμένου να αποφευχθεί η 15η ήττα των «πρασίνων» στη Euroleague.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε το αμυντικό πλάνο του ΠΑΟ στην τελευταία φάση του αγώνα, η οποία και έκρινε το παιχνίδι:

«Στην τελευταία φάση του ματς αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να σταματήσουμε την μπάλα, γι’ αυτό έγινε και η παγίδα. Η Εφές κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλα, έβαλε το σουτ και πήρε το ματς. Εμείς πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ’ αυτό. Νιώθω περήφανος για την καρδιά και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα.

Τα σκαμπανεβάσματα είναι κι αυτά κομμάτι του παιχνιδιού. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να μάθουμε πράγματα από αυτό. Αγαπώ την ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Απλώς πρέπει να δούμε και να καταλάβουμε τι έχει συμβεί».