Σφαιρόπουλος για Ολυμπιακό: «Από τις πιο σταθερές ομάδες στην Ευρωλίγκα»

Ο τεχνικός της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (20/1, 21.05) στο Ισραήλ.

Σφαιρόπουλος για Ολυμπιακό: «Από τις πιο σταθερές ομάδες στην Ευρωλίγκα»

Την Πέμπτη (20/1, 21.05) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μακάμπι και ο κόουτς των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο σταθερή ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα. Παίζει καλό μπάσκετ. Είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην θέση του άσου. Βασίζονται στην άμυνα και για εμάς είναι πρόκληση το να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα».

Μιλώντας για τα προβλήματα που είχε η ομάδα του με τον κορονοϊό είπε: «Έχουμε κάνει τις προπονήσεις μας και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε, ενώ έχουμε και παίκτες που επιστρέφουν από κορονοϊό. Περιμένουμε επίσης γεμάτο γήπεδο. Δεν θα ήθελα πάντως να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία την κατάσταση με τον covid. Για 17 μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις πλήρεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, πρέπει να αποδώσουμε καλά απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο που έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις του. Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες».