Euroleague: Σερβικό δημοσίευμα κάνει λόγο για Final Four στο Βελιγράδι αντί στο Βερολίνο

Η «Mozzart Sport» σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για αλλαγή της έδρας του Final Four της Euroleague από το Βερολίνο στο Βελιγράδι

Euroleague: Σερβικό δημοσίευμα κάνει λόγο για  Final Four στο Βελιγράδι αντί στο Βερολίνο

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, η Euroleague θα μεταφέρει το Final Four του 2022 από το Βερολίνο στο Βελιγράδι.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να επεκτείνεται και όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες αναπροσαρμόζουν τα υγειονομικά τους πρωτόκολλα και έτσι η Σερβία φαίνεται να έχει κάνει κινήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει την διοργάνωση του φετινού Final Four στο Βελιγράδι.

Αναλυτικότερα, το σερβικό Mozzart Sport τονίζει πως ο Δήμαρχος του Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς έχει κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να πείσει την Euroleague να ορίσει την έδρα του φετινού Final Four στην Stark Arena όπως και το 2018.

Οι Σέρβοι χρησιμοποιούν ως επιχείρημα τα επιδημιολογικά δεδομένα τονίζοντας τον κίνδυνο να διεξαχθεί το Final Four για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής η είδηση επιβεβαιώνεται μόνο στην γειτονική χώρα, με τους Σέρβους δημοσιογράφους να επικαλούνται δικές τους πηγές. Ο βασικός λόγος που θα είχε βάση η αλλαγή έδρας είναι πράγματι ο κίνδυνος να διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτό πηγάζει από το γεγονός ότι οι περιορισμοί στη Γερμανία είναι αρκετά αυστηροί, με τα γήπεδα της χώρας να έχουν κλείσει μάλιστα εδώ και δεκαπέντε μέρες, με απόφασης της κυβέρνησης.

Πλέον στην Euroleague εργάζονται πυρετωδώς για να βρουν την κατάλληλη λύση και να αποφευχθεί ένα ακόμη Final Four χωρίς την παρουσία φιλάθλων.