Μποζίκας: «Η Φενέρ μας έδωσε ένα μάθημα»

Για ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια έκανε λόγο μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε ο Γιώργος Μποζίκας, ενώ τόνισε πως η αποβολή του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έπρεπε να λειτουργήσει ως κίνητρο στους παίκτες.

Μποζίκας: «Η Φενέρ μας έδωσε ένα μάθημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Έλληνα προπονητή, Γιώργος Μποζίκας:

«Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Ευρωλίγκας και έχουμε πει ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αυτό που μετράει είναι ποια ομάδα το θέλει περισσότερο και θα πολεμήσει για τη νίκη.

Δεν ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τακτική. Η Φενέρ μας έδωσε ένα μάθημα για το πως είναι τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Έπαιξε πιο δυνατά και κέρδισε δίκαια.

Πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι ήταν ότι δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να μπούμε στις μάχες. Οι παίκτες της Φενέρ έβαλαν πιο δυνατά τα κορμιά τους, βρήκαν αυτοπεποίθηση από τα σουτ, σε αντίθεση με εμάς που εκνευριζόμασταν.

Κανονικά έπρεπε να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους παίκτες. Ο κόουτς από την αρχή έβλεπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά για να κυνηγήσουμε το παιχνίδι.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξαν πιο δυνατά οι αντίπαλοι. Μας έβαλαν πίεση στη μπάλα και εμείς δεν είχαμε ξεκάθαρες επιλογές».