EuroLeague: Στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός για νίκη τετράδας

Μετά από 16 ημέρες ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση απόψε, αντιμετωπίζοντας στην Πόλη τη Φενέρμπαχτσε για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

EuroLeague: Στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός για νίκη τετράδας

Τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν στις 26 Δεκεμβρίου, όταν κέρδισε στο ΣΕΦ τον Ιωνικό (110-85) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Έκτοτε ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό οι «ερυθρόλευκοι» (12 συνολικά κρούσματα, 9 παίκτες και 3 μέλη του σταφ) και δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποιο παιχνίδι.

Καραντίνα όμως τέλος για τους Πειραιώτες και στόχος πλέον είναι να συνεχίσουν από εκεί όπου σταμάτησαν. Δεν είναι εύκολο με τόσο διάστημα εκτός, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι μαθημένοι στα δύσκολα και έχουν δείξει φέτος ότι μπορούν να ξεπερνούν τα όποια εμπόδια τούς παρουσιάζονται.

Ο Θρύλος ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη πλήρης, με 13 παίκτες.

* Ο Ολυμπιακός υπερτερεί έναντι της Φενέρ στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες. Οι Τούρκοι είναι καλύτεροι μόνο στις ασίστ, στα κλεψίματα και στα δίποντα.

* Η Φενέρ έρχεται από ήττα, καθώς το Σάββατο για το τουρκικό πρωτάθλημα έχασε εντός έδρας 61-79 από την Νταρουσάφακα.

* To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45, ενώ άλλα δύο παιχνίδι είναι προγραμματισμένα για σήμερα. Στις 21:30 το Μπάγερν - Ζάλγκιρις και στις 22:00 το Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο.

H ΚΑΤΑΤΑΞΗ