Τζόρτζεβιτς: «Θα χρειαστεί το 110% για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Η ...λαβωμένη Φενέρμπαχτσε υποδέχεται αύριο Τρίτη τον Ολυμπιακό και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περιμένει μια ...υπέρβαση από τους παίκτες του 

Τζόρτζεβιτς: «Θα χρειαστεί το 110% για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Έχοντας πολλά προβλήματα να διαχειριστεί, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας για τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, είπε:

«Παίζουμε με την τρίτη καλύτερη ομάδα της EuroLeague, σε μια στιγμή που είμαστε και χωρίς κάποιους από τους σημαντικότερους παίκτες μας και χωρίς να μπορούμε να είμαστε στο παρκέ τις τελευταίες 15-16 ημέρες. Άρα προφανώς είμαστε λίγο εκτός φόρμας και στο τελευταίο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα το είδαμε ξεκάθαρα.

Ωστόσο, θα είμαστε στο παρκέ με πλήρη δύναμη. Αύριο θα δούμε τι έχουμε, λόγω και κάποιων νέων προβλημάτων της τελευταίας στιγμής. Θα είναι ασφαλώς ένα δύσκολο ματς. Το παιχνίδι τους pick and roll και οι χειριστές της μπάλας είναι η κύρια δύναμη του Ολυμπιακού. Είναι έμπειροι, αλλά και με τη σωματική τους ικανότητα και τα μεγάλα τους κορμιά, δημιουργούν πολλά προβλήματα. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να βάλουμε το 110% της προσπάθειάς μας για να πάρουμε τη νίκη».

Η Φενέρμπαχτσε έχει έξω τους Ντε Κολό, Βέσελι και Μπάρτελ, ενώ θα λείψει και ο Σαγιόκ.