Φενέρμπαχτσε: Θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς Ντε Κολό και Βέσελι

H Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (11/1) θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Πόλη, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νάντο Ντε Κολό και τον Γιαν Βέσελι.

Φενέρμπαχτσε: Θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς Ντε Κολό και Βέσελι

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε αγωνιστική αποχή στην EuroLeague, όπως και ο Ολυμπιακός. Τελευταία της συμμετοχή ήταν την 23η Δεκεμβρίου, όταν και ηττήθηκε στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν με σκορ 84-82. Από τότε, λόγω κρουσμάτων, έχει δει να αναβάλλονται οι αγώνες της κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ερυθρό Αστέρα.

Την Τρίτη (11/1, 19.45), όμως, θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό στην Πόλη. Οι δύο ομάδες δεν έχουν πλέον θέματα με τον κορονοϊό. Οι Τούρκοι, όμως, αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και έχουν σημαντικές απουσίες.

Η Φενέρμπαχτσε, η οποία πρόσφατα ηττήθηκε στην Τουρκία από την Νταρουσάφακα (61-79) θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς το κορυφαίο της δίδυμο. Δίχως τον πολύπειρο γκαρντ, Νάντο Ντε Κολό, αλλά και χωρίς τον καλύτερό της παίκτη φέτος, Γιαν Βέσελι. Τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Τσέχος φόργουορντ/σέντερ αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς.