Ακόμα τρεις αρνητικοί στον Ολυμπιακό

Τρεις παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού είχαν αρνητικά τεστ κορονοϊού και σταδιακά ξεκινούν οι προπονήσεις.

Ακόμα τρεις αρνητικοί στον Ολυμπιακό

Ο κορονοϊός χτύπησε πολύ άσχημα την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αφού μέτρησε δώδεκα κρούσματα. Εννιά παίκτες και τρία μέλη του σταφ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 με τους Πειραιώτες να βιώνουν μία δύσκολη κατάσταση.

Τα πράγματα, ωστόσο εξελίσσονται καλά για τους Πειραιώτες και σε αυτό έχει βοηθήσει το γεγονός ότι όλοι είναι εμβολιασμένοι και χωρίς συμπτώματα. Επίσης η αλλαγή που έγινε στο πρωτόκολλο βοηθάει στη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Όπως έγινε γνωστό από την πειραϊκή ΚΑΕ ακόμη τρεις παίκτες που ήταν θετικοί έβγαλαν αρνητικά τεστ.

Έτσι αυτή τη στιγμή τέσσερις από τους εννιά παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί έχουν αρνητικό τεστ και σταδιακά επιστρέφουν στις προπονήσεις. Αυτό βέβαια θα γίνει εφόσον και τα αυριανά τους τεστ βγουν αρνητικά. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι πέντε παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Υπολογίζεται πως αν όλα πάνε καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού φαίνεται πως ξεκινάει σιγά-σιγά μετά από σχεδόν δύο εβδομάδων αποχής. Η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, στις 11 Ιανουαρίου.