Ερυθρός Αστέρας: Μια ενδεκάδα κρούσματα για την ομάδα μπάσκετ!

Ο Ερυθρός Αστέρας την Πέμπτη (6/1) είναι προγραμματισμένο να παίξει με τη Φενέρμπαχτσε. Στα καθιερωμένα τεστ που έγιναν, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν έντεκα κρούσματα και ο αγώνας πάει για αναβολή

Ερυθρός Αστέρας: Μια ενδεκάδα κρούσματα για την ομάδα μπάσκετ!

Διασπορά του κορονοϊού έδειξαν τα τελευταία τεστ στον Ερυθρό Αστέρα, που ανακοίνωσε έντεκα κρούσματα, ενώ παίζει με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (6/1, 20:00). Θετικός και ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, Ντέγιαν Ράντονιτς αλλά και ο βοηθός του.

Πάμε να δούμε αναλυτικά. Οι Σέρβοι αναφέρουν πως θετικοί είναι ο προπονητής Ντέγιαν Ράντονιτς, ο πρώτος βοηθός του Γκόραν Μπόσκοβιτς, ένα ακόμη μέλος του σταφ και οκτώ παίκτες, οι οποίοι είναι οι Μπράνκο Λάζιτς, Λούκα Μίτροβιτς, Όστιν Χόλινς, Νέιτ Ουόλτερς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς και Μάικ Τσίρμπες.

Λίγο πριν την αναμέτρηση απέναντι στην Σπλιτ για την Αδριατική Λίγκα την Κυριακή (2/1) ήταν θετικός στον κορονοϊό ο Νίκολα Κάλινιτς. Το ματς έγινε και σήμερα Τρίτη, ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε μια ενδεκάδα κρούσματα.

Φυσικά με αυτόν τον αριθμό κρουσμάτων δεν είναι δυνατό ο Ερυθρός Αστέρας να έχει ομάδα να παίξει με τη Φενέρμπαχτσε και έτσι θα έχουμε μία ακόμη αναβολή αγώνα για αυτή την αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα ενημερώσει σχετικά τη Λίγκα και εν συνεχεία θα έχουμε την ανακοίνωση της αναβολής.