Καλαϊτζής: «Είμαστε μια κινητή βόμβα με δέκα κρούσματα - Δεν θα ταξιδέψουμε στο Βερολίνο»

Ο Γιώργος Καλαϊτζής αναφέρθηκε στο πρόβλημα με την πανδημία που έχει ο Παναθηναϊκός και αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» δεν θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο

 Καλαϊτζής: «Είμαστε μια κινητή βόμβα με δέκα κρούσματα - Δεν θα ταξιδέψουμε στο Βερολίνο»

Τα νέα κρούσματα του Παναθηναϊκού έφεραν και την αναβολή της αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις. Το μέλος της διοίκησης της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζής, μιλώντας στη NOVA, αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στους "πράσινους" με την πανδημία.

“Είμαστε μια κινητή βόμβα με δέκα κρούσματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο παράγοντας των “πρασίνων”, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε “δυσαρέσκεια γιατί γίνεται διαχείριση by the book χωρίς να παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγοντας”

Παράλληλα μίλησε για το μέλλον, τονίζοντας ότι θα υπάρξει μια “Συνάντηση που θα συζητήσουμε το θέμα πρωτοκόλλου. Όπως οι χώρες μειώνουν το χρόνο καραντίνας, έτσι μπορεί να σκεφτεί κι η Ευρωλίγκα”, προσθέτοντας πως “ένας αθλητής θέλει 3-4 η 5-6 ημέρες να επανέλθει. Καλούμαστε να πάρουμε όλοι ένα break γιατί η πανδημία είναι πάνω από τον προγραμματισμό”

Tην επόμενη αγωνιστική οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Άλμπα στο Βερολίνο, αλλά ο Γιώργος Καλαϊτζής τόνισε ξεκάθαρα πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ταξιδέψει.