Euroleague: Πρεμιέρα β΄ γύρου στη σκιά του κορονοϊού - Με Ζαλγκίρις ο Παναθηναϊκός

Με τέσσερις αναβολές να έχουν ανακοινωθεί ήδη, συνεχίζεται σήμερα (30/12) η 18η αγωνιστική της Euroleague, της πρώτης του δεύτερου γύρου στην κανονική περίοδο.

Euroleague: Πρεμιέρα β΄ γύρου στη σκιά του κορονοϊού - Με Ζαλγκίρις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, αν και βρίσκεται στο όριο των κρουσμάτων, υποδέχεται την ουραγό Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (30/12, 21:00), στο ένα από τα μόλις 4 παιχνίδια της ημέρας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 4 νίκες - 13 ήττες, ενώ η αντίπαλός του Ζαλγκίρις Κάουνας έχει 3 νίκες - 13 ήττες και αγώνα λιγότερο. Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς για να μπουν με το... δεξί στον δεύτερο γύρο και για να αποφύγουν να μείνουν εκείνοι στην τελευταία θέση.

Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στη χώρα των Βάσκων κόντρα στην Μπασκόνια. Στο Βελιγράδι δοκιμάζεται η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ αμφίρροπη «μάχη» αναμένεται στο Καζάν ανάμεσα στην Ούνικς και την Αναντολού Εφές.

Η Euroleague προχώρησε στην αναβολή και των αναμετρήσεων Φενερμπαχτσέ - Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου, Βιλερμπάν - Μπάγερν Μονάχου.

18η Αγωνιστική

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου
Μονακό (Γαλλία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 82-76

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου
Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ)-Ζάλγκιρις Κάουνας (Λιθουανία) 21:00
Ούνικς Καζάν (Ρωσία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)
Μπασκόνια (Ισπανία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ
Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)
Βιλερμπάν (Γαλλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)