Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ: Η EuroLeague ανακοίνωσε την οριστική αναβολή!

Ο κορονοϊός θερίζει και την EuroLeague - Η διοργάνωση ανακοίνωση την αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ, καθώς οι Πειραιώτες έμειναν με μόλις 7 παίκτες. 

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ: Η EuroLeague ανακοίνωσε την οριστική αναβολή!

Ήταν αναμενόμενο έγινε και πράξη. Η EuroLeague ανακοίνωσε την οριστική αναβολή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη (29/12) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε νέα κρούσματα από τον κορονοϊό, με τον αριθμό των παικτών που έχουν πέσει θύματα της πανδημίας να φτάνουν τους οκτώ. Αυτό σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν απομείνει μόλις με επτά μπασκετμπολίστας, νούμερο απαγορευτικό (σύμφωνα με το πρωτόκολλο της διοργάνωσης) για να διεξαχθεί μία αναμέτρηση στην EuroLeague.

Σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς που υπάρχουν στη διοργάνωση λόγω κορονοϊού (που έχουν εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων της διοργάνωσης) κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.

Η Euroleague θα βρεθεί σε επικοινωνία και με τις δύο ομάδες ώστε να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία, για να επαναπρογραμματιστεί ο αγώνας.