ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τραυματίστηκε ξανά ο Χάκετ (pic)

Έναν ακόμα τραυματισμό υπέστη φέτος ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος λογικά δεν προλαβαίνει τον ερχόμενο αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τραυματίστηκε ξανά ο Χάκετ (pic)

Άτυχος στάθηκε για μία ακόμα φορά φέτος ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο διεθνής γκαρντ υπέστη νέο τραυματισμό σήμερα (26/12), κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΤΣΣΚΑ με αντίπαλο τη Γενισέι για τη VTB League.

Ο Χάκετ χτύπησε στον αριστερό αστράγαλο στο πρώτο ημίχρονο και αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι. Μάλιστα πονούσε πολύ και μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια, όπου δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

Οι συχνοί τραυματισμοί δεν έχουν επιτρέψει στον έμπειρο Ιταλοαμερικανό να παίξει σε πολλά παιχνίδια στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα του σημερινού προβλήματος της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι ο νέος τραυματισμός του Χάκετ σημειώθηκε μόλις τρεις ημέρες πριν από τη συνάντηση με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (29/12, 21:00) για τη 18η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της Euroleague.