Φενέρμπαχτσε: Έξι εβδομάδες εκτός ο Βέσελι, 8-10 ο Ντε Κολό, χάνουν τον Ολυμπιακό

Πλήγμα για την Φενέρμπαχτσε η απουσία των Βέσελι και Ντε Κολό για τις επόμενες εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσουν το ματς με τον Ολυμπιακό

Φενέρμπαχτσε: Έξι εβδομάδες εκτός ο Βέσελι, 8-10 ο Ντε Κολό, χάνουν τον Ολυμπιακό

Όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος, ο Γιαν Βέσελι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 6 εβδομάδες (χάνει και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), καθώς υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο, ενώ ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος χειρουργήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Φενέρ από 8 έως 10 εβδομάδες. Και οι δύο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν.

Οι Τούρκοι ενημέρωσαν πως η επιστροφή τους πάει για τον Φλεβάρη, κάτι που σημαίνει πως θα χάσουν σημαντικά ματς της Euroleague (μεταξύ των οποίων κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τουρκία στις 11 Γενάρη).

«Σύμφωνα με τους πρώτους ελέγχους που έγιναν στη Γαλλία, ο Νάντο Ντε Κολό είχε κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο οστό του αριστερού του χεριού, ενώ ο Βέσελι υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο», ανακοίνωσε η Φενέρ.

Ο Ντε Κολό έχει κατά μέσο όρο 12,5 πόντους, 4,3 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα στην Ευρωλίγκα, ενώ ο Βέσελι μετράει 13,4 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 1,1 κλεψίματα.

Η Φενέρμπαχτσέ βελτίωσε το ρεκόρ της σε 7-10, μετά από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και τώρα μένει να δούμε πώς θα τα βγάλει πέρα χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες.