Πρίντεζης: Εύχομαι να γυρίσει ο Χάκετ

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ έδωσε το… σύνθημα της επιστροφής του Χάκετ στο λιμάνι του Πειραιά.

Πρίντεζης: Εύχομαι να γυρίσει ο Χάκετ

«Η Μπάμπεργκ έχει αρκετά καλό υλικό, παίζει γρήγορο μπάσκετ και έχει αθλητικότητα. Δε βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία όμως είναι επικίνδυνη. Ήταν από τα παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Πρίντεζης.

«Σταθεροποιήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο την απόδοσή μας, αφού στα πρώτα δεκάλεπτα τους είχαμε αφήσει να μπουν στο παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ βρήκε ρυθμό όμως παίξαμε καλή άμυνα και τα καταφέραμε».

Αναφερόμενος στον αρχηγό της ομάδας που φαίνεται να έχει βρει τη φόρμα του, είπε: «Ο Σπανούλης είναι σημαντικός για την ομάδα. Και η εκτελεστική και η δημιουργική του ιδιότητα είναι απαραίτητη, γιατί μπορούμε να βρούμε πιο εύκολα καλάθια.

Δείχνουμε ότι έχουμε πολύ πάθος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και καθένας μας είναι σημαντικός. Και ο Τιλί και ο Μπράουν θα μας βοηθήσουν πολύ στα playoffs».

Μιλώντας για τον πρώην συμπαίκτη του, Ντάνιελ Χάκετ, ο Πρίντεζης ευχήθηκε να επιστρέψει πίσω: «Ο Ντάνιελ είναι ένας πολύ καλός συμπαίκτης και δεν είναι τυχαίο ότι έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Όλοι τον αγαπάμε, και εμείς και ο κόουτς. Τον ήθελε πολύ ο προπονητής όμως με αυτά που έχουμε πάθει τα τελευταία χρόνια φοβήθηκε να ανανεώσει ο προπονητής μας.

Εύχομαι να γυρίσει πίσω. Είναι σημαντικός παίκτης και τον θέλουμε».