Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε ο Φλόιντ

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε και επίσημα ο Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε ο Φλόιντ

Ο Τζέχάιβ Φλόιντ υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος δεν είχε χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό και συνεχίζει στη Φενέρμπαχτσε.

O 24χρονος σέντερ, που είχε και ένα μικρό πέρασμα από τον Προμηθέα, δεν πρόσφερε στον Παναθηναϊκό, έχοντας σε 10 εμφανίσεις στην Euroleague 2,5 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 10:42 κατά μέσο όρο.

Παναθηναϊκός: Πάει στη Φενέρμπαχτσε ο Τζεχάιβ Φλόιντ

Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 25 Νοεμβρίου και τον αγώνα με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, ενώ εδώ και καιρό είχε μείνει εκτός ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων για να μπει στη λίστα των διαθέσιμων παικτών ο Τζέρεμι Έβανς.

Μετά τον Γιόγκι Φέρελ, ένας ακόμη ξένος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό. Μετά το «διαζύγιο» με τον Τζεχάιβ Φλόιντ, ο ΠΑΟ θα έχει έξι ξένους διαθέσιμους.

«Στο θέμα της αντικατάστασης του Φλόιντ δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Σε ό,τι αφορά τώρα τον Φλόιντ, ήταν εκτός ελληνικού πρωταθλήματος και έχουμε περισσότερους από έξι ξένους», ανέφερε ο Πρίφτης και συνέχισε:

«Θα έλεγα ότι έχει δύο σκέλη η κίνηση αυτή. Και για τον παίκτη και για εμάς… Η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδεύει χρήματα για παίκτες που δεν συμμετέχουν πάρα πολύ. Είναι και μια κατεύθυνση -που και εγώ αλλά και γενικότερα αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε -η οποία έχει να κάνει, με το γεγονός ότι από το να έχεις 15 παίκτες, καλύτερα να έχεις 13 ή 12 που να αισθάνονται ότι είναι σε ένα περιβάλλον περισσότερης εμπιστοσύνης προκειμένου να επιτευχθεί μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, για να έρθει μια καλύτερη απόδοση λόγω της ατμόσφαιρας της αυτής».